top of page

Hallo

Professionele coaching is een intense samenwerking tussen coach en coachee (de persoon die begeleid wordt) waarbij het doel is om het beste uit jezelf te leren halen en zo doeltreffende resultaten na te streven op persoonlijk, sociaal en professioneel vlak.

 

Ik zal jouw proces begeleiden. Jij bepaalt de inhoud. Het proces is een zoektocht naar jouw sterktes en competenties en resulteert in een groeiend bewustzijn over hoe deze doelgericht in te zetten. Het coachingsproces biedt jou de mogelijkheid om je vaardigheden op te drijven, je vakkennis bij te schaven, je prestaties te verbeteren. De coach luistert, stelt gericht vragen en formuleert bedenkingen. Deze interactie maakt je bewust van jouw gevoelens en nodigt je uit een actieve houding aan te nemen. Ik combineer verschillende technieken gebaseerd op diverse opleidingen en mijn ervaring van meer dan 15 jaar.

 

Verder werk ik als coach volgens een Evidence-based methode. Evidence-based practice (EBC) is het uitvoeren van een handeling door een coach op zo'n wijze dat de uitvoering is gebaseerd op de best beschikbare informatie over doelmatigheid en doeltreffendheid.

 

Coaching is echter vooral effectief als het onderbouwd, doelgericht en methodisch gebeurt. De coach  kiest voor die methoden van coaching waarvan wetenschappelijk onderzoek aantoont dat ze effectief zijn.

Profielfoto(1).JPG

Marie Droogmans - coach

Burn-out & stress

Persoonlijke ontwikkeling

Conflicten

Gewoontes doorbreken

Familiale moeilijkheden

Relaties

Zelfkennis

Grenzen stellen

Perfectionisme

Faalangst

Folders

Heb je één van onze folders zien liggen en wil je graag deze online bekijken?

Toy Brain
bottom of page