top of page

Babymassage

Prijs

Duur

€ 30 per les

1 uur

Over de workshop

Wie houdt er niet van een zalige massage? Wist je dat baby’s daar ook enorm van genieten?


Tijdens deze workshop ontdek je alle fijne technieken om je baby in de watten te leggen. Ook leer je hier onder andere hoe je met massage krampjes kan verlichten, je band nóg inniger maakt én de ontwikkeling van je kindje stimuleert.


 

Doelgroep: Voor kindjes vanaf 6 weken tot 9 maanden met mama/papa/meter/peter/oma/opa,…

Data

14 april 2023 om 08:00:00

26 maart 2023 om 08:00:00

Wie geeft de workshop?

Sare Boon

Sare Boon

VISIE

Hallo, ik ben Sare, geboren en getogen te Tienen.

Als 18-jarige ging ik verder studeren in Brussel. Daar studeerde ik in 2011 af als vroedvrouw. Je kent dat wel, je blijft na je studies even plakken en zo startte ik in augustus 2011 mijn loopbaan als vroedvrouw te UZ Brussel. Maar, ‘the roots’ lonkten. Ik trok terug richting mijn ‘thuisstad’ en ging als vroedvrouw aan de slag in het ziekenhuis van Sint-Truiden. Om wat meer inzicht te krijgen in de noden van te vroeg geboren kindjes studeerde ik nog een beetje bij. Na een aantal jaartjes wou ik mijn horizon verbreden en ging ik aan de slag als leidinggevende van een kinderdagverblijf. Ondertussen stichtte ik mijn eigen gezinnetje en werd ik mama.

Vroedvrouw, dat zit dus echt in je hart en in je nieren, dat zit in je bloed.

Dus, logischerwijze hervatte ik het vroedvrouw zijn, ditmaal in de thuiszorg. Ik verdiepte me ondertussen in het ergonomisch dragen van baby’tjes/kinderen EN in de wondere wereld van het borstvoeding geven.

Als zelfstandige vroedvrouw, lactatiekundige IBCLC ® en draagconsulente help ik jullie graag verder met een gepersonaliseerde, afgestemde zorg op maat waar de noden van jullie als de (toekomstige) ouder(s) centraal staan.

Omdat ik de groeiende vraag naar zorgen niet meer alleen kon dragen maakte ik werk van mijn eigen praktijk: Samen Beleven.

’t PEC vormt mee de uitvalbasis voor onze vroedkundige praktijk. We zijn ontzettend blij dat wij kunnen samenwerken met het hele team van ’t PEC. Want ieder van hen heeft een aanvullende waarde bij de noden/zorgen van moeder/partner en kind!

We verwelkomen jullie graag in deze huiselijke, hedendaagse en moderne setting voor zowel opvolging tijdens als na de zwangerschap als ook bij specifieke vragen rond (borst)voeding en/of voor een individueel kolf- en/of draagconsult.

bottom of page