Welkom in 't PEC, een paramedische praktijk te Sint-Truiden. 

 

Momenteel zijn wij een team van twee logopedisten en 1 diëtiste.

U kunt bij de logopedisten terecht voor volgende problematieken: stem(stoornissen), slikstoornissen, neurologische stoornissen, voedingsproblemen bij kinderen en logopedie in het kader van orthodontie (OMFT). Bij de diëtiste kunt u terecht voor de samenwerking met de logopedisten in kader van sondevoeding, bijvoeding en refluxklachten. Daarnaast behandelt Hanneke diabetes en gaat zij voor een algemeen gezondheidsideaal waarin intuïtief eten centraal staat. Ook voor allergieën en voedselintoleranties kan je bij haar terecht alsook de pediatrische diëtetiek. Als laatste hebben we ook een hartcoherentiecoach in de praktijk. 

 

Wij kiezen er als praktijk voor om enkel onze specialisaties aan te bieden. Dit om er zeker van te zijn dat uw probleem correct herkend en behandeld wordt. Binnen onze specialisaties worden jaarlijks ook meerdere (internationale) bijscholingen gevolgd. 

Wij plannen ons team uit te breiden met een psycholoog, osteopaat, kinesist met specialisatie TMD, ... Zo kunnen wij als praktijk een zorgplan opstellen waarin u en het interdisciplinair overleg centraal staan.  

 

Als praktijk dragen we de waarden respect, ondernemingszin, educatie en passie hoog in het vaandel.