Diëtiste Hanneke Gräbe

Diëtiste Sint-Truiden multidisciplinaire praktijk. Sondevoeding, ondervoeding, bijvoeding, reflux, diabetes, kindervoeding, cardiovasculaire gezondheid, intuïtief eten

AANBOD

Diëtiste Sint-Truiden ondervoeding, bijv

Ondervoeding en bijvoeding

De Diëtiste werkt samen met de logopedisten in de paramedische praktijk te Sint-Truiden en maakt zo deel uit van het zorgtraject bij mensen die lijden aan ondervoeding, dehydratatie of die hulp nodig hebben bij sondevoeding.

Reflux

Reflux

Bij reflux kan de maaginhoud terugvloeien tot in de keel, waar de stemplooien zich bevinden. Dit kan leiden tot irritatie van het slijmvlies van de stemplooien. Reflux kan mee aan de basis liggen van stemklachten.

De diëtiste werkt samen met de logopedisten in het kader van refluxklachten.

Voedselintolerenties

Maag-darmaandoeningen & intoleranties (ook FODMAP dieet)

Onze diëtiste in Sint-Truiden werkt ook met maag-darmaandoeningen. Heeft u last van een opgeblazen gevoel, buikklachten etc. Neem dan zeker contact op met onze diëtiste.

Diabetes

Diabetes

Onze diëtiste behaalde in 2021 een extra diploma voor het opvolgen van diabetespatiënten. Wenst u een opvolging in de praktijk te Sint-Truiden of aan huis? Neem contact op! 

kindervoeding

Kindervoeding

De diëtiste houdt zich dagelijks bezig met kindervoeding. Heeft u vragen omtrent allergieën of zijn er problemen met de voeding? Neem contact op met onze diëtiste in de praktijk te Sint-Truiden.

CARDIOVASCULAIRE GEZONDHEID

De diëtiste kan de markers voor cardiovasculaire risicofactoren verbeteren. Zij helpt u met een juist voedingsadvies. Neem contact op met de multidisciplinaire praktijk. 

Cardiovasculaire Gezondheid

20201119_135510
fotos2.png

"Als diëtiste ben ik gefascineerd door het verband tussen voeding en gezondheid. Mijn visie is om individuen en gezinnen in staat te stellen voedingsbeslissingen te nemen die niet alleen helpen bij het beheersen van ziekten, maar ook het welzijn op lange termijn bevorderen. Daarnaast wil ik ook een gevoel van liefde voor voeding bijbrengen bij iedereen met wie ik werk."

Reviews

Sonja Mohr -

Sterk aan te bevelen diëtiste die uitstekende begeleiding en interventie biedt voor het Prikkelbare Darmsyndroom. Hanneke behandelde mijn zorgen en mijn diagnose met de grootste zorg en gaf me gedetailleerde informatie over triggers, symptoombeheer en voedselalternatieven. Haar vriendelijke en professionele aanpak maakte dit hele proces erg aangenaam. Ik raad haar ten zeerste aan voor voedingsbegeleiding en -advies.

Jolien Bammens -

Ik kwam bij Hanneke terecht omwille van darmproblemen. Ze heeft me uitstekend begeleid in het Fodmap-traject waardoor ik nu weet welke voedingsmiddelen een trigger zijn. Voor het eerst sinds ik me kan herinneren zijn mijn darmen nu rustig..

GOOGLE REVIEW

Vanessa Stockx -

Hanneke gaat mooi gestructureerd aan het werk. Ze zoekt extra info op en brengt alles in beeld.
Ieder contact is goed voorbereid en ook haar mails volgt ze perfect op. Deze structuur en opvolging geven ons rust. Wij weten dat we met vragen steeds bij haar terecht kunnen.
Een plezier om mee te werken. Bedankt Hanneke!

GOOGLE REVIEW

GOOGLE REVIEW