top of page

Hallo

Als diëtiste ben ik gefascineerd door het verband tussen voeding en gezondheid. Mijn visie is om individuen en gezinnen in staat te stellen voedingsbeslissingen te nemen die niet alleen helpen bij het beheersen van ziekten, maar ook het welzijn op lange termijn bevorderen. Daarnaast wil ik ook een gevoel van liefde voor voeding bijbrengen bij iedereen met wie ik werk. 

Mijn eerste bachelor Menselijke Fysiologie, Psychologie en Genetica (2012) heeft mijn wetenschappelijk begrip van het menselijk lichaam verdiept. Door vervolgens een bachelor Voeding en Dieetkunde (2014) af te ronden, heb ik mijn passie voor voeding en gezondheidszorg kunnen combineren met counseling. Bij 't PEC werk ik vooral binnen mijn specialisaties om zorgontvangers optimaal te kunnen begeleiden en adviseren. 

fotos2.png

Hanneke Gräbe - Diëtiste

 

 

 

Maag- en darmaandoeningen (FODMAP)

Onze diëtiste in Sint-Truiden werkt ook met maag-darmaandoeningen. Heeft u last van een opgeblazen gevoel, buikklachten enz. Neem dan zeker contact op met onze diëtiste.

Allergieën & intoleranties

Is bij u onlangs een specifieke allergie vastgesteld, of vermoedt u al een tijdje een voedselintolerantie, maar wist u niet hoe u ermee om moest gaan? Onze diëtist kan u begeleiden bij de behandeling hiervan.

Diabetes 

Onze diëtiste behaalde in 2021 het diabetes-educator diploma voor het opvolgen van diabetespatiënten. Wenst u een opvolging in de praktijk te Sint-Truiden of aan huis? Neem contact op! 

 

Ondervoeding en bijvoeding

De diëtiste werkt samen met de logopedisten in de paramedische praktijk te Sint-Truiden en maakt zo deel uit van het zorgtraject bij mensen die lijden aan ondervoeding, dehydratatie of die hulp nodig hebben bij sondevoeding.

Aanbod

Hanneke gaat mooi gestructureerd aan het werk. Ze zoekt extra info op en brengt alles in beeld.
Ieder contact is goed voorbereid en ook haar mails volgt ze perfect op. Deze structuur en opvolging geven ons rust. Wij weten dat we met vragen steeds bij haar terecht kunnen.
Een plezier om mee te werken. Bedankt Hanneke!

Vanessa Stockx (google review)

Folders

Heb je één van onze folders zien liggen en wil je graag deze online bekijken?

3.png

Opmerking: Tijdens de week ben ik ook werkzaam in het ziekenhuis. Dit wil zeggen dat ik niet altijd meteen uw oproep kan beantwoorden. Mailen of online een afspraak boeken zijn dan ook gemakkelijker. Indien het dringend is, mag u altijd een voicemail achterlaten zodat ik u terug kan contacteren. 

bottom of page